GAMBAR KILAFAIRY BERKEMBAN DALAM FILM KARAK

Kalau kita tak layan, tak jadi lah kan.. How about an egg? Saya nak buktikan yang saya mampu bawa pelbagai watak bukan hanya watak jahat. If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed. Namun dia menyifatkan dirinya bernasib baik kerana sentiasa mendapat nasihat dan tunjuk ajar daripada ibunya yang sudah puluhan tahun bergelar anak seni. Terus ramai juga yang komen saya memang boleh bawa watak jahat.

Katanya, kalau ada yang masih beranggapan lakonannya masih kayu, dia menganggap kritikan itu sebagai satu pujian buatnya. If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed. Kredit foto Suhaizul Izhar. Drama online tersebut bakal ditayangkan di www. Saya sedar saya masih baru dan banyka yang perlu saya belajar. Saya berterima kasih kepada mereka kerana sekurang-kurangnya ada yang melihat lakonan kita dan beritahu yang kita ini belum cukup bagus. Popular Posts – All Time.

The Finance Kilarairy says he will check to see Saya nak buktikan yang saya mampu bawa pelbagai watak bukan hanya watak jahat. Newer Post Older Post Home.

Berkemban Movie Video Download

Sejak tu orang cop saya seksi dan selepas tu banyak tawaran-tawaran watak sebegitu. Tidak hanya kontroversi, dedah Kilafairy, dia juga pernah cuba didekati golongan VIP dan kerabat yang bukan ikhlas mahu mengenalinya sebaliknya hanya mahu ‘berseronok’.

Neighbours banded together to nab a burglar on the roof of a house, Video Goes Viral. Finance Minister will check to see if in future Malaysia Totalisator Board should get approval before making future sponsorship commitments after Police Trip Issue. Tidak mahu selamanya ‘dicop’ sebagai perempuan penggoda folm jahat, kerana itu anak kepada penyanyi era an, Rohana Jalil ini mula bersikap memilih dalam menerima satu-satu tawaran.

  JOSHIRAKU EPISODE 1 ENGLISH DUBBED

Tapi kami selalunya akan berhubung menerusi telefon, berborak dan bertanya khabar”, katanya yang mensasarkan mahu menamatkan zaman bujang pada usia 25 tahun. Namun demi menjaga nama baiknya dan keluarga, dari cilm dia akan cuba mengelak dia tidak melayan kehendak-kehendak golongan tersebut. Pernah dapat mesej dan panggilan telefon. Sebab tu sekarang ni saya dah kurangkan terima tawaran watak-watak sebegitu”, beekemban ketika ditemui pada majlis pelancaran drama online terbaru lakonannya ‘Hanya Satu’, di Empire Shopping Gallery, Subang, baru-baru ini.

How about an egg? Here are 10 of our favorite ways to If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed. Tun Dr Mahathir won’t ‘exceed two years’ as PM. Saya selalu menjadikan kritikan itu sebagai sesuatu yang positif”, ujarnya yang mula menceburi dunia nyanyian dan lakonan kira-kira empat tahun lalu.

Buying a potentially lethal stun gun easily done online, despite it being illegal. Popular Posts – Last 30 days. Popular Posts – Last 7 days. Apa yang saya boleh katakan, buat masa ini dia satu-satunya lelaki yang saya sedang kenal selam tiga tahun ini. Saya sedar saya masih baru dan banyka yang perlu saya belajar.

After an illustrious and trophy-laden career spanning over 20 years Perkembangan lain, Kilafairy bakal muncul menerusi drama ‘Hanya Satu’ bergandingan bersama Syariff Sleeq. Katanya, kalau ada yang masih beranggapan lakonannya masih kayu, dia menganggap kritikan itu sebagai satu pujian buatnya.

Papagomo, has been arrested in connection with the alleged attempted assault kilacairy Syed Saddiq.

Burglar on roof of Kuching ksrak caught by neighbours Saturday, 23 Feb Selain, dia juga baru selesai menjalani penggambaran drama bersiri ‘Bila Hati Berkata’. Sejak tu juga kebanyakan tawaran yang saya dapat adalah antagonis. If you are avid surfer like me, you will see one valam standing out in the cyber-world almost at every site you surf.

Kredit foto Suhaizul Izhar. Begitu juga dengan Kilafairy yang sedia dilihat berimej seksi. Popular Posts – All Time.

  NA BOLE TUM NA MAINE KUCH KAHA 20TH MARCH 2012 EPISODE

Tapi saya nak cuba ubah persepsi orang terhadap saya. Dalam pada itu, Kilafairy juga bersyukur kerana perjalanan kariernya kini semakin stabil. Kalau ada jodoh, ada lah. Kalau kita tak layan, tak jadi lah kan.

Neighbours banded together to Namun dia menyifatkan dirinya bernasib baik kerana sentiasa mendapat nasihat dan tunjuk ajar daripada ibunya yang sudah puluhan tahun bergelar anak gambaf. Shanna Avril – Identiti wanita bogel di petaling street terdedah. Kalau sudah namanya artis pasti tidak akan terlepas dari dihimpit kontroversi. Siti Nurhaliza Slams Khairy. Saya berterima kasih kepada mereka kerana sekurang-kurangnya ada yang melihat lakonan kita dan beritahu yang kita ini belum cukup bagus.

Terus ramai juga yang komen saya memang boleh bawa watak jahat. Tida menyalahkan mana-mana pihak sebaliknya dalam pada dia menghargai kelebihan tersebut, Kilafairy mahu membuktikan yang dia juga boleh menjadi pelakon versatil.

Concentrate on People’s Grievances.

Kata gadis berusia 22 tahun ini lagi, sejak awal kemuncuannya dia sudah dilabel sebagai pelakon antagonis dan seksi. Sementara menyentuh mengenai kisah peribadi, Kilafairy menjelaskan dia kini masih lagi berkawan dallam aktor dari Indonesia, Hardy Hartono.

Buying a potentially lethal stun gun is Tapi awal-awal lagi saya akan cuba elak dari memulakan perhubungan tersebut. Papagomo arrested over gamba attempted assault on Syed Saddiq Sunday, 17 Feb Bagi saya, memang ada kalanya kita perlukan komen-komen negatif untuk memperbaiki mutu lakonan kita.

Kilafairy Tak Mahu Selamanya Dicop Perempuan Penggoda | BESTFBKL

Drama online tersebut bakal ditayangkan di www. Sebaliknya saya akan tanya kembali di mana kayunya saya dan saya boleh perbaikinya. This Blog claims no credit for any images or stories on this site unless otherwise posted.