MAN SEWEL DATANG KL FULL MOVIE

Dan, ada scene kumpulan May di kelab yang tiba-tiba je. And I’m glad that I watched this bodoh movie so that saya boleh menilai keupayaan sebenar Shuib apabila diberi watak yang lebih serius, seperti filem Amir dan Loqman Pergi ke Laut. Tapi saya tengok dengan tekun dan serius sekali. Newer Post Older Post Home. Menerusi Salim juga, Man berkenalan dengan Nadia, seorang bekas model. Adakah benar tuduhan yang dilemparkan kepada Salim?

You are now leaving Cinema Online’s website. This movie review is not available at the moment. Salim banyak mempengaruhi Man tentang kehidupan di ibu kota. Chris Hemsworth to star in this legendary wrestler’s biopic. You can now proceed to book tickets at mmCineplexes Cinemas, click the link below to continue. Mereka berdua menjadi sahabat yang saling membantu. Posted by Blitzenius at 2: Adakah benar tuduhan yang dilemparkan kepada Salim?

Man Sewel Datang KL Osman, called Man by his friends, is a young man with a devil-may-care attitude who travels to the city of Kuala Lumpur with only some cash given by his mother Maimon, which are the only assets that his father left them with.

Adakah benar tuduhan yang dilemparkan kepada Salim? Sekembalinya Man ke Kuala Lumpur, Man mengenali pula seorang gadis, Salbiah yang menjadi mangsa ragut. Leman menasihati Man agar berwaspada denganSalim kerana dikhuatiri Salim terbabit dalam kegiatan jenayah. You can now proceed to book tickets at Premium-X Cinemas, click the link below to continue. You can now proceed to book tickets at MBO Cinemas, click the link below to continue. Namewee reshoots “Banglasia” for Malaysian theatrical release.

Man kemudiannya pulang ke kampung untuk menemui ibunya dan kekasih hatinya Siti Khadijah yang telah lama ditinggalkan. Tapi saya kena pastikan otak saya keep intact selesai menontonnya.

  FILM O CHLOPCU Z OBOZU KONCENTRACYJNEGO

Eventually Man’s assets run dry and he is forced to work odd jobs in order to fund his living.

Patrick Stewart and Hugh Jackman set world record with Marvel roles. The Oscar Winner Predictions! Posted by Blitzenius at 2: Bermakna saya tak ambil filem ini secara serius. Filem ni memang standard direct-to-tv punya kualiti, kampung punya lawak, guilty pleasure yang saya layan juga kalau dah terlebih masa terluang bersama anak saudara di waktu petang di Hari Raya keenam.

You can now proceed to book tickets at MBO Cinemas,click the link below to continue.

Download Man Sewel Datang KL Movie Part 1 MP4

I mean, apakebende yang mereka buat dalam filem ni? Chris Hemsworth to star in this legendary wrestler’s biopic.

And I’m glad that I watched this bodoh movie so that saya boleh menilai keupayaan sebenar Shuib apabila diberi watak yang lebih serius, seperti filem Amir dan Loqman Pergi ke Laut. Malangnya Siti Khadijah telah menjadi milik orang kerana Man memungkiri janji cinta mereka dahulu.

In Kuala Lumpur, Man stays with his village friend, Salim, who teaches him a lot about city life.

Mat Sewel Datang Kl Full Movie Download

Abdul Rahman Adam Penerbit Eksekutif: Newer Post Older Post Home. Bagaimanapun Man akhirnya menyedari sesuatu yang tidak kena apabila Nadia meminta wang sebanyak RM, untuk dijadikan modal perniagaan.

Wednesday, June 10, Ulasan filem: Bagaimana Man mahu berhadapan dengan Salim? However, Man fails to see that Nadia is only looking for a boy toy to buy her expensive gifts. You can now proceed to book tickets at Amerin Cineplex, click the link below to continue.

  CHOUDENSHI BIOMAN EPISODE 40

Download Man Sewel Datang Kl Movie Part 1 in HD Video & Mp3

You can now proceed to book tickets at Mega Cineplex, click the link below to continue. Suatu hari Man terserempak dengan Leman, orang kampungnya yang mengusahakan kedai makan di Kuala Lumpur.

Cinema Online is 20! You can now proceed to book tickets at TGV Cinemas, click the link below to continue. It is through Salim that Man meets Nadia, an ex model.

Dan, ada scene kumpulan May di kelab yang tiba-tiba je. Tapi saya tengok dengan tekun dan serius sekali. Will Man ever be able to pick himself up and adapt to the harsh city life or will he fall victim like so many people before him, who fail to see beyond the superficial? Mereka berdua menjadi sahabat yang saling membantu. Menerusi Salim juga, Man berkenalan dengan Nadia, seorang bekas model.

Engkau patut tulis itu ialah salah satu moment yang paling metal dalam filem Melayu. Gandingan Rosnah Mat Aris dan Shuib Sepah di dalam satu rangka memang totally bodoh dan huru hara sampai saya tak boleh nak kata benda yang bijak-bijak.